Ja, ik word Vriend
van het Groot Omroepkoor!

Word nu Vriend. Steun dit unieke koor en geniet van speciale Vriendenvoordelen!

Repetitiebezoek exclusief voor Vrienden

Vrienden van het Groot Omroepkoor mogen op exclusieve uitnodiging achter de schermen kijken tijdens repetities, zoals onlangs bij de ST Luke Passion van James MacMillan onder leiding van Markus Stenz op 11 maart jl.

Vrijkaarten of korting op concerten

Vrijkaarten of korting voor Vrienden op speciaal geselecteerde concerten zoals onlangs bij het a capella-gospelprogramma o.l.v. André Thomas, inclusief Meet & Greet onder het genot van een hapje en een drankje na afloop van het concert.

Speciaal welkomstgeschenk

Als welkomstgeschenk krijgen nieuwe Vrienden een speciaal geselecteerde CD van het Groot Omroepkoor, met een winkelwaarde van € 25,- thuisgestuurd. Vrienden ontvangen bovendien regelmatig exclusieve aanbiedingen.

Ik heb € 35,- overgemaakt op bankrekeningnummer:
NL03ABNA0480204535
t.n.v. Stichting Vrienden Groot Omroepkoor, Hilversum.

Zodra mijn betaling door u is ontvangen ben ik officieel Vriend van het Groot Omroepkoor.

Als welkomstcadeau ontvangt u een speciaal geselecteerde CD van het Groot Omroepkoor.

Aanmeldingsformulier

Verificatie