Aankomende Vriendenactiviteiten in het nieuwe seizoen

IMG_6040-bewerkt-2

Aankomende Vriendenactiviteiten in het nieuwe seizoen

Vrienden horen altijd als eerste waar en wanneer het Groot Omroepkoor optreedt. Ze krijgen vaak korting of de mogelijkheid eerder de beste kaarten te kopen voor de vele concerten. Verder mogen ze regelmatig een kijkje achter de schermen nemen door generale repetities bij te wonen. Vaak is de sfeer dan iets informeler maar de muziek is net zo prachtig. Er is dan ook uitleg bij en er is gelegenheid om na afloop met de musici te praten over het werk of de componist. Een leuke manier ook om kinderen, die nog niet de hele avond muisstil in een concertzaal kunnen zitten, kennis te laten maken met klassieke muziek.

De Vriendenactiviteiten voor de eerste helft van het komende seizoen zijn bekend:

Maandag 12 september 2016:

Pianorepetitie Symfonie no. 2 “Auferstehung” van Gustav Mahler
onder leiding van Daniele Gatti in onze eigen studio 4. Tijd van 17.00 tot 18.00 uur.

Donderdag 6 oktober 2016:

Repetitie Requiem Gabriel Faure en Requiem Maurice Duruflé
onder leiding van Ed Spanjaard in Studio 1. Tijd van 10.15 – 14.30 uur.

Donderdag 22 december

Repetitie Elias van Felix Mendelssohn
samen met het Radio Filharmonisch Orkest onder leiding van Marcus Creed.
Tijd van 9.30 tot 14.00 uur.

Aanmelden voor de Vriendenactiviteiten kan per e-mail o.v.v. de activiteit:
aanmelden Vriendenactiviteiten