Repetitie en lunchconcert op 23 november met Sigvards Klava

sigvards-klava

Repetitie en lunchconcert met Sigvards klava

Al eerder konden Vrienden van het Groot Omroepkoor een repetitie bijwonen van de Letse dirigent Sigvards Lava. Het verheugt ons dat wij nu, naast een repetitie ook een lunchconcert met deze bijzondere dirigent kunnen aanbieden. Uitgevoerd zullen worden delen uit de Vespers Opus 37 van Rachmaninov en Na Strastnoi van Momotenko. Momotenko heeft in tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden voor een deel Nederlandse roots.

De gratis lunchconcerten, die worden gegeven in het Muziekcentrum van de Omroep, zijn zeer populair in Hilversum, maar gelukkig hebben wij 30 kaarten kunnen reserveren voor de Vrienden van het Groot Omroepkoor. U kunt zich aanmelden bij info@vriendengrootomroepkoor.nl. Het is raadzaam er snel bij te zijn want de toekenning van de kaarten gaat op volgorde van binnenkomst.
(Helaas zijn alle gereserveerde kaarten voor het lunchconcert al op. Repetitiebezoek kan nog wel. Hiervoor kunt u zich per email aanmelden op info@vriendengrootomroepkoor.nl. Als u toch graag naar het lunchconcert wilt kunt u vanaf 23 oktober proberen kaarten te reserveren via de receptie van het Muziekcentrum van de Omroep 035 – 6714100. Ook nu: wees er snel bij want deze concerten zijn zeer populair.)