philipp-ahmann

philipp-ahmannNet als vorig seizoen kunt u weer genieten van een lunchconcert van het Groot Omroepkoor en van de repetitie die er aan vooraf gaat. Dit keer brengt het koor een prachtig a capella programma met onder andere delen uit de negen geestelijke liederen van Tchaikovsky maar ook een nieuw werk van de jonge componiste Mathilde Wantenaar. Het concert staat onder leiding van de Duitste dirigent Philipp Ahmann. We zijn heel blij te kunnen melden dat we erin geslaagd zijn 50 plaatsen te reserveren voor onze Vrienden. Wilt u erbij zijn, wacht dan niet te lang met aanmelden want de toekenning van kaarten gaat op volgorde van binnenkomst. U kunt zich natuurlijk ook aanmelden voor het lunchconcert buiten de Vriendenactiviteiten om, mocht onze lijst vol zijn. Dat kan vanaf een maand van tevoren via www.mcogebouw.nl of via de receptie van het MCO, telefoonnummer 035-6714194. Hoewel de titel misschien anders doet vermoeden zit bij dit lunchconcert geen lunch inbegrepen.

Voor kaarten