Repetitie op 29 november in de Jacobikerk met Peter Dijkstra met werken van onder andere Rachmaninov, Pärt en een première van Nana Forte

18-11-30-atvc-peter-dijkstra-c-astrid-ackermann4-560x330

Repetitie onder leiding van Peter Dijkstra met werken onder andere van Rachmaninov en Pärt

Op donderdag 29 november kunt u tussen 10.15 en 14.30 de repetitie bijwonen in de Jacobikerk in Utrecht. Voor ons altijd een feestje, repeteren en optreden in de Jacobikerk. Ook nu belooft het weer prachtig te worden met een mooi a capella programma. Peter Dijkstra maakt met dit zijn concert zijn debuut als vaste gastdirigent van het Groot Omroepkoor. Behalve werken van Rachmaninov, Pärt en Schnittke staat de première op het programma van een werk van de jonge Sloveense componiste Nana Forte: Te Deum Laudamus.
Een extra reden om deze repetitie bij te wonen zijn de overheerlijke en inmiddels vermaarde taarten van Simone Houweling-Manders van het Zoetterrain.
U kunt zich aanmelden via info@vriendengrootomroepkoor.nl