Repetitie werken van Mozart en Schubert 21 maart 2017

berniusweb

Repetitie werken van Mozart en Schubert onder leiding van Frieder Bernius

Op dinsdag 21 maart van 13.15 tot 17.30 uur repeteren we de Litaniae de venerabili altaris sacramento KV243 van Mozart en de Mis no. 5 in As van Schubert. onder leiding van Frieder Bernius in studio 1 van het MCO gebouw in Hilversum.

Frieder Bernius is een oude rot in het land der koordirigenten. Het Groot Omroepkoor is vereerd met hem enkele parels uit de koorliteratuur uit te mogen voeren samen met het Radio Filharmonisch Orkest. Wij nodigen u uit deze interessante dirigent , oprichter van het Kammerchor Stuttgart en de Festtage Alte Musik in Stuttgart aan het werk te zien met het koor. Het concert waarvoor we repeteren zal plaatsvinden op 24 maart in het AvroTros Vrijdagconcert in TivoliVredenburg te Utrecht.
Aanmelden kan op info@vriendengrootomroepkoor.nl

Voor kaarten