Bezoek repetitie en pianorepetitie met Klaas Stok en Karel Mark Chicon

karel-mark-chichon16-e1490273884900

Op woensdag 11 oktober is het weer mogelijk een repetitie van het Groot Omroepkoor bij te wonen. De repetitie vindt plaats in onze vertrouwde studio 4 in het MCO gebouw te Hilversum tussen10.15 en 14.00 uur. Er zal worden gewerkt aan de Koorfantasie opus 80 van Ludwig von Beethoven en aan een nieuw stuk van Bram Kortekaas dat de werktitel “Voetnoten bij de menselijke komedie: Mijmeringen van Arnon Grünberg” heeft gekregen. Beide werken zullen worden uitgevoerd in de NTRZaterdag matinee op 14 oktober. Het belooft een interessant programma te worden met oud en fonkelnieuw werk. De Koorfantasie is natuurlijk zeer bekend maar “Voetnoten bij de menselijke komedie” zal tijdens dit concert in première gaan . Componist en tevens politicoloog Bram Kortekaas vond voor deze compositie inspiratie in ”Voetnoten”, de dagelijkse column van Arnon Grünberg in de Volkskrant. U krijgt de kans ons repetitieproces van zeer nabij te volgen: eerst zal koorleider Klaas Stok de laatste hand leggen aan zijn instudering en daarna neemt de vermaarde dirigent Chichon het stokje van hem over.