Requiem Verdi onder leiding van Edo de Waart

edo

edoRepetitie Requiem Verdi onder leiding van Edo de Waart.

Het Requiem van Verdi is één van de werken waarin het Groot Omroepkoor zijn kwaliteit als grootste professionele symfonische koor van Europa ten volle kan waar maken. Samen met die andere pijler van de Stichting Omroepmuziek, het Radio Filharmonisch Orkest en het VRT Radiokoor zullen zij dit werk uit gaan voeren in de Zaterdagmatinee van 3 februari 2018.
De leden van de Stichting Vrienden van het Groot Omroepkoor worden uitgenodigd bij de repetitie van woensdag 31 januari in studio 5 van het MCO gebouw.
Op 4 februari zal het Requiem weer worden uitgevoerd tijdens de derde editie van het Groot Meezingconcert in TivoliVredenburg . We verwachten daar veel zingende vrienden van het Groot Omroepkoor en bieden hen graag deze gelegenheid om ter voorbereiding de voormalige chef van het RFO te zien werken.

Adres: Muziekcentrum van de Omroep, Heuvellaan 33 te Hilversum

Opgeven kan via info@vriendengrootomroepkoor .nl.

Uitverkocht