Vriendenaanbieding concertserie Groot Omroepkoor

gok_cgb_2015-c-hans_van_der_woerd

Bijzondere aanbieding voor de Vrienden van het Groot Omroepkoor.

De AVROTROS bieden vier concerten aan met het Groot Omroepkoor in de hoofdrol. Drie van deze concerten zullen plaats vinden in de Grote Zaal van TivoliVredenburg en één in de Jacobikerk, beiden in Utrecht.

Voor de leden van de Stichting Vrienden Grootomroepkoor bedraagt de prijs van een abonnement € 69 in plaats van € 136. U kunt ook losse kaarten kopen voor € 30 per stuk in plaats van € 34.

Verdere informatie is te vinden op de site van TivoliVredenburg. Als u lid bent van de Stichting Groot Omroepkoor krijgt u een brief met een kortingcode en aanwijzingen hoe deze te gebruiken. Vriend worden kan door aanmelding op deze site.

Wij wensen u een prachtige zomer en begroeten u graag volgend seizoen bij het Groot Omroepkoor in het AVROTROS Vrijdagconcert.

Kaartjes