Vrienden Korting op 21 oktober in de Jacobikerk te Utrecht. A capella religieuze muziek uit de Verenigde Staten o.l.v. Klaas Stok

klaas-stok

klaas-stokVriendenkorting 21 Oktober

In de AVROTROS Vrijdagconcerten heeft het Groot Omroepkoor een eigen, delicate serie. Het eerste concert op zaterdag 21 oktober in de Jacobikerk onder leiding van koorleider Klaas Stok is a capella en gewijd aan religieuze muziek uit de Verenigde staten. Dat toont onvermoede kanten van componisten die u eerder associeert met Hollywood, blaaskapellen of musicals. Leonard Bernstein zou het toejuichen, die vond dat hij veel meer in huis had dan de West Side Story, zoals een prachtige, doorleefde Missa brevis. Het was Bernsteins laatste koorwerk dat hij voltooide. 

Dan twee koorwerken van de componist die tot zijn laatste dagen bleef doorwerken, totdat hij in 2012 op 103-jarige leeftijd overleed: Elliott Carter. Zijn werken op dit programma dateren van zeventig jaar eerder. De jonge Carter werd aangemoedigd door Charles Ives, van wie vier inventieve psalmzettingen op het programma staan. Verder onder meer het populairste stuk van Randall Thompson en het wondermooie O nata lux van de Amerikaan met  Zweedse wortels, Morten Lauridsen.

Wij zijn blij dat wij u als Vriend een korting mogen aanbieden om samen met ons te genieten van deze prachtige muziek in een prachtige omgeving. 

U betaalt geen 36 maar  slechts €22!
U kunt kaarten voor het concert van 21 oktober bestellen via de website van TivoliVredenburg. U kunt ook op onderstaande knop klikken.
Voor de korting moet u in het veld “actiecode” de korting code 171021GOK invullen.
Telefonisch reserveren kan ook via 030 – 2314544. Vergeet ook hier niet de actiecode door te geven.

Wij hopen u te mogen begroeten op zaterdag 21 Oktober, aanvang 20.15
Jacobikerk, Sint Jacobstraat 171 , Utrecht

 

Tickets

 

 

Plaats een reactie