DE PODCAST VAN HET GROOT OMROEPKOOR

Podcast door Jan van Zelm en Alan Belk, verteller: onze goede vriend Gerard Arninkhof

De afgelopen dagen hebben we met het vriendenteam de laatste hand gelegd aan de montage en publicatie van de tweede aflevering van ‘De podcast van het Groot Omroepkoor’. De eerste aflevering ging over het Mozart requiem, de tweede aflevering gaat over onze laatste productie voor de lockdown, het Brahms requiem. In de podcast hoort u fragmenten uit concerten en repetities en interviews met de dirigenten, solisten en pianisten. Voor onszelf was het tijdens het maken behoorlijk aangrijpend om in deze periode van niet samen  kunnen zingen dit allemaal terug te horen.

Veel plezier ermee en hartelijke groet van het vriendenteam,
Jan, Alan, Annelie, Annette, José, Nicoline.

Zangers, dirigenten en pianisten over repetities en uitvoeringen van Ein Deutsches Requiem van Brahms in de versie met piano.

Zangers uit het Groot Omroepkoor over hun werk aan de uitvoeringen van het requiem van Mozart.

Luister hier naar persoonlijke ervaringen en overdenkingen van sopranen uit het GOK over Quattro Pezzi Sacri van Verdi, geïllustreerd door een live-opname van de muziek. Gerard Arninkhof is de verteller.

Luister hier naar persoonlijke ervaringen en overdenkingen van bassen uit het GOK over de Vespers van Rachmaninov, geïllustreerd door een live-opname van de muziek. Gerard Arninkhof is de verteller.

Luister hier naar persoonlijke ervaringen en overdenkingen van alten uit het GOK over de Psalmensymfonie van Strawinsky, geïllustreerd door een live-opname van de muziek. Gerard Arninkhof is de verteller.

VIDEO GALERIE